Informaton 2019

Information fra foreningen





25-01-2020

Der afholdes generalforsamling, mandag den 24 februar kl 19.00 i svinninge Sporscenter

Agenda for generalforsamlingen kan hewntes her - AGENDA 


25-01-2020

Planlagt arbejde med bland selv fra Yousee

Vi er fra tid til anden nødt til at opdatere vores systemer, og i denne weekend har vi en planlagt opdatering af vores ordre-system, der desværre betyder, at jeres medlemmer ikke kan bruge Bland Selv-shoppen fra lørdag aften den 25. januar kl. 20. Vi beklager de gener, det medfører for jeres medlemmer og knokler for at få opdateringen af systemet klaret hurtigst muligt. Der vil igen være adgang til Bland Selv-shoppen i løbet af søndagen den 26. januar senest kl. 22.

 

I vil sikkert spørger om dette har dette noget at gøre med fejlen 1. januar at gøre?

Nej, denne opdatering har været planlagt længe.

 

Hvorfor lige lørdag aften til søndag aften?

Vi lægger vores planlagte opdateringer i de tidsrum, hvor det påvirker færrest af jeres medlemmer og vores kunder. Da Bland Selv brugerne altid kan blande nye tv- kanaler og streamingtjenester i Bland Selv, kan vi desværre ikke undgå at opdateringer vil påvirke nogle af vores Bland Selv-kunder, og vi beklager de gener, det medfører for dem.


03-01-2020


se opdateringerne på det nye indhold i din tv pakke her : tv pakke 


19-11-2019


Frem til årsskiftet ser tv-pakkerne ud, som de plejer           Resten af året ser tv-pakkerne ud, som de plejer. Ved årsskiftet udgår kanaler fra Discovery Networks af de faste tv-pakker og bliver erstattet af andre kanaler – og samtidig kommer der nye tiltag som fx premierefilm fra Nordisk Film og endnu mere danskproduceret underholdning.           Nye muligheder i Bland Selv           I løbet af 2020 bliver den populære danske streamingtjeneste TV 2 Play en del af Bland Selv. Og allerede den 1. januar 2020 tilføjer vi den nye kanal TV 2 SPORT X. Kanalen sender masser af internationale sportsbegivenheder bl.a. spansk og italiensk fodbold, X Games, Wimbledon-tennis og basketball fra NBA.           Masser af sport           I har sikkert masser af sportsglade medlemmer i foreningen – og de kan glæde sig til mange store sportsbegivenheder! I efteråret kan de følge herrelandsholdet i deres kvalifikation til EM i fodbold. Og næste år kan de se masser af OL – uanset tv-pakke. Vi tilbyder også Premier League, Bundesligaen, Champions League og de fleste Superligakampe – også næste år. 

I kan læse mere om de nye tiltag på yousee.dk/sport
     




07-11-2019



YouSee og Discovery når ikke at få ny aftale på plads til årsskiftet


 YouSee og Discovery har forhandlet siden foråret. YouSee har i en ny aftale ønsket at sikre større valgfrihed og balancerede priser, men det er desværre ikke lykkedes at finde en aftale inden deadline. Discovery’s tv-kanaler vil derfor ikke være en del af YouSee’s tv- og streaming-tilbud fra årsskiftet. YouSee ønsker fortsat at tilbyde Discovery’s indhold til sine kunder og vil derfor arbejde videre på at finde en løsning.

Selvom YouSee ønsker at fortsætte forhandlingerne med Discovery, er det nu så tæt på årsskiftet, at YouSee er nødt til at varsle sine kunder om, at Discovery Networks’ kanaler heller ikke vil være en del af Bland Selv-pakkerne fra nytår.

”Desværre har vi endnu ikke kunne finde en løsning, der både sikrer en fornuftig pris og mere valgfrihed til vores kunder. Derfor må vi erkende, at vi ikke når at lukke en aftale med Discovery Networks og bliver nødt til at varsle vores kunder om, at Discovery’s kanaler ikke vil være en del af vores udvalg fra årsskiftet. Det er vi kede af på vegne af vores kunder, og jeg kan forsikre, at vi vil forhandle videre, og håber, at vi senere i det nye år igen kan tilbyde Discovery Networks indhold i vores tv-produkter,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee, og fortsætter:

”Det har været vigtigt for os at finde en løsning med Discovery Networks, så vores kunder fortsat har adgang til deres indhold og kanaler. Derfor har vi arbejdet med forskellige mulige løsninger i forhandlingerne. Dels hvor Discovery Networks’ indhold kunne fortsætte som en del af Bland Selv, men også løsninger, hvor vi har tilbudt at fortsætte med flere af Discovery Networks’ kanaler i de faste pakker, herunder Kanal 5, hvor fodboldlandsholdets kvalifikationskampe vises.”

Sport bruges som løftestang for forhandlinger
Der er flere grunde til, hvorfor det denne gang har været svært at blive enige om en aftale. En af grundene er, at YouSee hverken vil eller kan blive ved med at hæve priserne på faste tv-pakker med indhold, som bliver set mindre og mindre. Selvom danskernes seervaner har ændret sig, og der er færre til at være med til at betale for kanalerne, er der fortsat en tendens til, at kanalejerne hvert år forventer højere betaling for deres kanaler. Denne tendens har skabt en negativ spiral af prisstigninger og kundeafgang.

”Der er fortsat mange kunder, der foretrækker faste tv-pakker. Vores fornemmeste opgave er at sikre en rimelig pris og det rette indhold til dem. Selvom mange tv-kanaler har færre seere end tidligere, bliver de fortsat dyrere for os distributører. Derfor bliver det endnu vigtigere at sammensætte de faste pakker, så pris og indhold afspejler tv-seernes reelle efterspørgsel. Vores kunder bør grundlæggende betale for det de ser – specielt i et tv-marked, hvor kunderne i stigende grad ønsker selv at vælge deres indhold. Det skal vores tv og streaming-produkter afspejle,” siger Jacob Mortensen.

En anden grund til, at det i disse år er svært at holde prisen på de faste tv-pakker på et fornuftigt niveau, er, at sport ofte bruges om løftestang i forhandlingerne. Sportsrettigheder er nemlig en afgørende faktor, når en stor del af danskerne vælger tv-pakke.

”Vi ønsker, at vores kunder har adgang til alle de vigtige sportsbegivenheder. Men vi bliver i forhandlinger ofte mødt med krav om, at hvis vi vil have kanaler med vigtige sportsrettigheder i pakkerne, så skal vi også tage en række andre kanaler med i købet. Samtidig bliver sportsrettigheder ofte fordelt på en række forskellige tv-kanaler. Det reducerer valgfriheden for os og for tv-kunderne, når de vigtigste sportsrettigheder bruges til at sælge kanaler med aftagende seertal. Derfor er vi nødt til at kæmpe imod denne tendens på vegne af vores kunder,” siger Jacob Mortensen og tilføjer, at YouSee for at give tv-kunderne mere valgfrihed i 2014 lancerede Bland Selv, hvor man selv kan sammensætte en unik og personlig tv-pakke, og at det i dag er den mest populære tv-pakke blandt nye kunder.

Selvom det endnu ikke er lykkedes at lukke en aftale med mere valgfrihed og priser, der afspejler den aktuelle værdi af kanalerne, understreger Jacob Mortensen, at man fortsat vil arbejde hårdt på at finde en løsning, hvor YouSee’s kunder igen kan se Discovery Networks’ tv-kanaler.

”Vi har haft et langvarigt samarbejde med Discovery Networks, og det ønsker vi fortsat at have. Vi har mange kunder, der sætter stor pris på Discovery Networks’ indhold, og vi ønsker fortsat at lave en aftale, hvor alle Discovery Networks’ kanaler er tilgængelige i Bland Selv, og hvor landsholdets kvalifikationskampe fortsat er en del af alle vores tv-pakker.”






21-11-2018

Få  din faktura på mail


Fremover har du mulighed for at få fremsendt din faktura på mail i stedet for med posten.

Det eneste du skal gøre er at sende en mail til svinninge@danskkabeltv.dk med oplysning om dit navn og tilslutningsadresse.





28-02-2018

resume fra Generalforsamling


Til generalforsamlingen var der mødt 25 medlemmer op.


Beretning:


Formandens beretning vedtaget uden bemærkninger.


Regnskab, budget :

Regnskab og budget vedtaget uden bemærkninger.


Valg:

Bestyrelsen:

Genvalg : Ivan Petersen

Genvalg : Kaj Madsen

Genvalg : Svend Erik JAcobsen



Suppleant til bestyrelsen:

Genvalg : Brian Madsen

nynvalg  Jess Hertz Petersen

Revisorer:

Nyvalg : Ole Halvorsen

Genvalg Lonnie Bertelsen

Revisor suppleant

genvalg : Hans-Henrik Sørensen


Indkomne forslag:

ingen.


Kontingent

Vedtaget ændring fra  kr. 700 til kr. 900 grundet mængden af skader.

Evt.:





TV program pakker


Se Svinninge antenneforenings programpakker

Hurtigt internet


I samarbejde med YouSee kan Svinninge antenneforening tilbyde medlemmerne hurtigt internet

Billig telefoni


Som kunde i antenneforeningen kan du få telefoni gennem YouSee

Kontak til foreningen


Har du spørgsmål... ? kontakt os, så vil vi hjælpe.