information 2015

Information fra foreningen15-02-2016

Kanalomlægning

Den 17 februar 2016 flytter YouSee lidt rundt på kanalerne, for at sikre dig kanalerne i den bedste kvalitet.

Nogle af dine kanaler kan i denne omlægning forsvinde. Du skal måske lave en ny kanalsøgning for at finde dem. Har du en Favoritliste på din YouSee Plus-boks, skal du måske også sætte den op igen. Det kan også være nødvendigt at lave en ny kanal søgning på dit TV.


Få hjælp til din Favoritliste på YouSee Plus-boksen. Klik Her12-02-2016

Agenda for generalforsamling


Hent agendaen for generalforsamlingen her


04-02-2016

Tilbud på TV og Digital boks hos Elgiganten


Hvis du er usikker på om dit TV er klar til det analoge sluk, kan du hurtigt selv teste om dit tv er klar. Kan se DR 3 på dit tv, er alt OK. Du kan også få hjælp på yousee.dk/tvtesten. Alle tv-kanalerne fortsætter naturligvis, men nu i en digital udgave med skarpere billedkvalitet.


Er dit TV ikke klar, har Yousee lavet en speciel aftale med Elgiganten om at tilbyde udvalgte TV-apperater og digitalboks til favorable priser.

Du kan se tlbudet her1-09-2015

Se Tv på alle dine enheder.

Yousee har åbnet for at alle kunder kan se TV online på PC / Tablet og Mobil.


For at se TV på din Tablet eller telefon skal du hente YouSee TV/Film appen fra google play butik ( appen er gratis ) eller fra Apple's Itunes ( appen er også gratis her )

Hvis du vil se TV på din PC skal du gå til https://yousee.dk/oplevyousee/overblik.aspx ( her er der også link til appen til IOS eller Android.)


Fælles for alle ovenstående måder at se TV på er at de kræver et login. Hvis du ikke allere har lavet et login til "mit Yousee" kan du lave et her : https://yousee.dk/mityousee.aspx


God fornøjelse.


20-08-2015

YouSee slukker for de analoge tv-kanaler den 9. februar 2016

Den 9. februar 2016 slukker YouSee endegyldigt for det analoge tv-signal. YouSee oplyser, at lukningen er nødvendig for at skabe mere plads i kabel-tv-nettet til højere bredbåndshastigheder og sikre, at kapaciteten rækker til det stigende streamingbehov. Tiden er løbet fra den gamle analoge teknologi, som optager for meget plads i kabelnettet og derfor må vige pladsen for at lade fremtiden komme til.

 

Hvad betyder det for dig med et ældre fjernsyn?

Hvis du har et ældre fjernsyn, der kun kan modtage det analoge signal (hovedsageligt billedrørs-tv), vil du efter den 9. februar 2016 opleve sort skærm.


Sådan undgår du sort skærm

1.  Tjek om dit tv (fladskærm) har en DVB-C/MPEG-4 modtager. Hvis ja, vil du kunne se kanalerne i den digitale version. Så skal tv’et blot indstilles rigtigt. På yousee.dk/kanaler kan du få hjælp til at indstille kanalerne korrekt på dit tv

2.  Har du allerede YouSee Plus (en digitalboks fra YouSee), så skal du ikke foretage dig noget. Du vil ikke opleve nogen ændring og fortsætter som hidtil

3.  Køb en digital tv-boks, der kan omforme de digitale signaler til analoge signaler. Det er vigtigt, at du vælger en DVB-C boks. Se efter godkendte bokse på yousee.dk/ready

4.  Køb et nyt digitalt fjernsyn


Hvilke tv-kanaler er berørte af slukningen?

Følgende analoge tv-kanaler slukkes i YouSee’s tv-pakker. I alt 23 kanaler: DR1, TV 2, DR Ramasjang, TV3, Kanal 5, TV3+, 6’eren, Kanal 4, TV 2 Charlie, TV 2 News, MTV, Animal Planet, Discovery Channel, TV3 SPORT 1, ID Investigation, Eurosport, National Geographic Channel, Nickelodeon, CNN, Disney XD, Cartoon Network, VH1 og BBC Brit.

Alle tv-kanalerne fortsætter naturligvis og kan fortsat ses i en digital udgave.12-08-2015

Status vedr. opgradering af antennenettet.

I forbindelse med Opgradering af Antenne nettet, vil der forekomme periodiske

Afbrydelser af alt TV , Bredbånd samt IP- Telefoni.

Periode : Fra d. 13 august til d. 4 september  2015 ” kun hverdage mellem kl. 07 – 15 ” .

Dette gælder for hele byen 4520 Svinninge.


12-08-2015

Ferielukket på vandværket.

Frem til 1 september er der ferielukket på vandværket. Det betyder at alle henvendelser i perioden skal rettes til bestyrelsen ( se under kontakt ). 28-05-2015

Discovery Networks Danmark lancerer Eurosport Danmark

Fra 1. juli 2015 bliver Canal 8 og Eurosport 2 slået sammen til én kanal. Den nye kanal samler indholdet fra begge kanaler og får navnet Eurosport Danmark.

Eurosport Danmark giver jer det bedste fra Eurosport – på dansk. Her kommer I til at se sportsbegivenheder fra hele verden, blandt andet fodbold fra Serie A, Superligaen, Bundesligaen, Europa League og La Liga samt ATP tennis, speedway, ishockey fra Elitserien og UFC Live.

Eurosport Danmark kan fra 1. juli findes på kanalplads 41 – samme plads som Eurosport 2 ligger på i dag.

Mere spændende nyt: lancering af Eurosport 360

I løbet af sommeren lanceres også Eurosport 360, som er syv eventkanaler. På web, tablets og smartphones supplerer Eurosport 360 både Eurosport og Eurosport Danmark med andre kameravinkler eller andre sportsbegivenheder, end dem der sendes på hovedkanalerne.


Med de syv eventkanaler får du en helt ny og unik dækning af både større og mindre sportsbegivenheder. Og det er uanset om jeres beboere/medlemmer ønsker at se Tour de France fra helikopterperspektiv eller følge aktiviteterne i pitten til Formel 1. Man kan også se de sportsbegivenheder, som Eurosport ikke har plads til at sende på hovedkanalerne. Så kan man stadig følge Wozniacki, selvom hovedkanalen sender Williams.

Vi stiller Eurosport 360 til rådighed for alle, der har en af Eurosports tv-kanaler, og kan ses på youseeplay.dk eller på YouSee Tv & Film app’en.


Kanal Sport lukker

Kanal Sport har meddelt, at kanalen lukker. Den vil derfor blive fjernet fra Fuldpakken 1. juli.19-05-2015

Periodiske forstyrelser i dagtimerne

I forbindelse med opgradering af Antenne anlægget, vil der være periodiske afbrydelser i Hele 4520 Svinninge.

Afbrydelserne omfatter alt TV , Bredbånd samt Ip-Telefoni .

Der arbejdes kun på hverdage mellem kl. 07-15 .


19-05-2015

YouSee skruer massivt op for hastigheden på bredbånd


Hvis du har YouSee Bredbånd stiger din hastighed inden for de kommende uger til mindst 50 Mbit – og det er til samme pris, som du betaler i dag. Med den løbende opgradering af kabelnettet kan YouSee i løbet af 2015 tilbyde 300 Mbit til alle foreninger med en aftale om YouSee Bredbånd og på sigt gøres der klar til 1.000 Mbit – også kaldet gigabit-forbindelser. De særlige foreningshastigheder under 8 Mbit vil fortsat eksistere og her sker ingen ændringer.


Log ind på www.yousee.dk og se, hvilke hastigheder vi tilbyder i samarbejde med YouSee.


20-04-2015

Driftforstyrelse på Antennenettet.

I forbindelse med Opgradering af Antenne nettet, vil der forekomme periodiske


Afbrydelser af alt TV , Bredbånd samt IP- Telefoni.


Periode :           Fra d. 20 april – d. 29 maj 2015 ” kun hverdage mellem kl. 06 – 15.30  ” .

Område:

Markedsvej , Chr. Hansensvej , Parcelvej, Hovedgaden, Flordalsvej,Gartnervænget, Nyrupsvej, Lammefjordsvej, Holbækvej, Villavej,Abildgårdsvej,  Nyrupsvej, Rasmus Hansensvej,  Ådalen, Tjørnevej, Margrethevej, Østervang, Vestervang, Floradalsvej, Tværvej, Byparken, Parkvej, Thorslundevej, Lærkevej ,Rønne Alle ,Piledalsvej, Lindevej, Vibevej, Holmager.10-04-2015

Kanal 5 og Infokanalen skifter plads


I periode 13. april til 9. maj, skifter Kanal 5 og Infokanalen plads. Kanal 5 findes fremover på kanalplads 4, mens Infokanalen er på kanalplads 13.10-04-2015

2 BBC kanaler skifter navn


13. april skifter BBC Entertainment og BBC Knowledge navn og logo. BBC Entertainment skifter navn til BBC Brit og er kanalen til dem, der holder af Top Gear – alle nye episoder har nordisk premiere på kanalen. På programfladen er også drama-, komedie- og krimiserier samt quiz- og underholdningsprogrammer. Alt er tekstet på dansk, og kanalen fortsætter på den nuværende kanalplads.


BBC Knowledge skifter navn til BBC Earth og viser faktaprogrammer i verdensklasse, programmer om videnskab, teknologi og historie i den høje, kendte BBC kvalitet. Kanalen viser vores planet fra overraskende vinkler. Også her er alt tekstet på dansk, og kanalen fortsætter på den nuværende kanalplads.30-03-2015

Stort tillykke til vinderne af konkurrencen på Svinninge Antenneforenings stand på Erhvervsmessen i Svinninge hallen.-


Vinderne af en Menu 2 Go fra Superbrugen Svinninge er :


Gunnar Andersen

Helsevej, Svinninge


Birgitte Svendsen

Højgårdsvej, Snertinge


Kim Andersen

Havrevænget , Svinninge


Louise Hertz Andersen

Havrevænget, Svinninge


Pernille P. Jensen

Østre Hovvej, Svinninge

26-03-2015

Driftforstyrelser grundet opgradering af antennenettet.


I forbindelse med Opgradering af Antenne nettet, vil der forekomme periodiske


Afbrydelser af alt TV , Bredbånd samt IP- Telefoni.


Periode :             Fra d. 7 april – d. 17 april 2015 ” kun hverdage mellem kl. 07 – 15 ” .

Område Ø-3 :      Markedsvej , Chr. Hansensvej , Parcelvej, Hovedgaden, Flordalsvej,

                            Gartnervænget, Nyrupsvej, Lammefjordsvej, Holbækvej, Villavej .25-03-2015

Antenneforeningen er på Svinninge Erhvervsmesse.


Kom og mød antenneforeningen i weekenden den 28-29 marts. 


TV program pakker


Se Svinninge antenneforenings programpakker

Hurtigt internet


I samarbejde med YouSee kan Svinninge antenneforening tilbyde medlemmerne hurtigt internet

Billig telefoni


Som kunde i antenneforeningen kan du få telefoni gennem YouSee

Kontak til foreningen


Har du spørgsmål... ? kontakt os, så vil vi hjælpe.